http://www.facebook.com/LinnaBikeShop
In english
 

Huolto pitää taukoa, tarjouksia!!

 

Tervehdys,

 

Linnan Pyöräverstaan huolto ei ota enää töitä vastaan ennen elokuun loppua. Huoltotoiminta jatkuu syksymmällä kunhan saamme uuden verstaan sisustettua ja keksimme uuden ja mukavan tavan hoitaa asiakaskontaktoinnin. Varsinaista käyntiosoitetta meillä ei tule olemaan ainakaan heti, vaan toimimme mobiilisti noutopalveluperiaatteella ja/tai liikkuvana korjaamona, saatamme myös alkaa päivystämään torilla jonain päivänä viikosta.

 

Loppukuun myymme uusia ja käytettyjä pyöriä pois alennushinnoilla, kaikki mitä ei tarvi muuttaa varastoon säästää aikaa, vaivaa ja selkää. Tarvikkeet myös myydään kaikki -20% tarjouksella, löytyy mm Brooksin satuloita, kahvoja ja satulalaukkuja, erilaisia tavaratelineitä ja -koreja, vanhaa varastoa kaikenlaista antiikkista himmeliä, yms.

 

Käytettyä purkuosaa on aika paljon. Tarakoita, kiekkoja, vannekehiä (uusiakin), vaihdeosia, jarruosia, napoja, ohjaustankoja yms. Pari pakettiautollista projektipyöriä ja osia jo lähti 4H-kerholle ja Luotsisäätiölle, alkuviikosta lähtee lisää mutta vielä löytyy. Hinnoittelu on tavarasta eroon pääsemis -henkinen eli jos haet yhden osan niin se maksaa kympin, banaanilaatikollinen vitosen ja jos lastaat pakettiauton tai edes porrasperätoyotan takakontin täyteen niin ei maksa mitään.

 

On myös joitakin hyviä vanhoja veloja ja retrokilpureita, ja pari NOS Peugeotiakin 80-luvulta. Hinnat hyvin kohtuullisia jos lupaat hyvän kodin.

 

Myös kahvilan laitteet ovat suurimmalta osin myynnissä. Esimerkiksi LaMarzocco GB5 2-kahvainen kahvimacchina, parasta laatua. Espressokahvimylly, Coffee Queen 2.2 litran suodatinkahvitermoskeitin ja sille kaveriksi kunnon kahvimylly, kaikenlaista muuta.

 

Olemme siis paikalla normaalisti kuun loppuun, sekä fillari- että kahvilaosasto. Tervetuloa tekemään löytöjä.

 

Listaa uusista pyöristä ja kuvia käytetyistä tulee meidän fb-sivulle:

 

https://www.facebook.com/LinnaBikeShop/<< Takaisin
 
 
Linnan Pyöräverstas Oy - Viipurintie 4 - 13200 Hämeenlinna - 0405 351 624 - info@linnanpyoraverstas.fi
Sivusuunnittelu ja Grafiikka www.lyly.fi Oy - Sovellus Opiferum - WebMaster desk@lyly.fi