http://www.facebook.com/LinnaBikeShop
In english
 

Kimppahuoltotarjous 28.2.2015 asti

Linnan Pyöräverstaan Pyörät rullaamaan -pyörähuoltokampanja 20.1.-28.2.2015


Taloyhtiöt, naapurustot, työkaverit, perheet, kaveriporukat. Rajoitetun ajan polkupyörien kimppahuoltotarjous.

Pyörät rullaamaan!

Kerää 5-10 hengen tai polkupyörän kimppa, me noudamme, huollamme ja palautamme pyörät huollettuina sovittuna aikana.

Edullista ja vaivatonta. Yhteyshenkilönne kerää tiedot pyörähuoltoa tarvitsevista ihmisistä ja pyöristä ja täyttää lomakkeen. Me noudamme pyörät ilman eri korvausta, teemme vuosihuollon ja mahdolliset muut tarvittavat korjaukset ja sopimuksen mukaan joko palautamme pyörät huollettuna tai kukin voi noutaa pyöränsä suoraan ajoon. Huom! Ilmainen nouto karkeasti ottaen "vanhan Hämeenlinnan" alueella.


Positiivisia ympäristö- ja terveysvaikutuksia saadaan aikaan kun mahdollisesti kauankin seisseet pyörät saadaan liikenteeseen, autot liikkuvat vähemmän ja kunto ja hyvä fiilis kasvaa pyöräillen.

Pyörävarasto on tyhjänä sen aikaa kun pyörät huollossa, mikä mahdollistaa tilan siivouksen tai remontoinnin. Viemme myös tarvittaessa turhat pyörät kierrätykseen.

Vuosihuolto kampanjahintaan:
1-vaihteiset pyörät 70€, vaihdepyörät 90€.

Sisältää seuraavat työt: Kaikkien toimintojen tarkistus, vaihteistojen ja jarrujen säätö, jarrupalojen vaihtotyö, keskiön ja ohjauslaakeriston säätö, napojen ja puolausten tarkastus ja säätö, ketjujen säätö, voitelu tai vaihto tarvittaessa, ulkovaihteistojen puhdistus, vaijereiden voitelu, ruuvien ja muttereiden kiristys, ilmanpaineiden tarkistus. Varaosat veloitetaan erikseen.

Muut työt ja korjaukset erillisen hinnaston mukaan. Huollon yhteydessä erikseen hinnoiteltavista töistä 50% alennus. Yhteyshenkilölle yhden oman pyörän vuosihuolto puoleen hintaan.

_________________________________________________________________

Ota yhteyttä: puh 040 5351624 / Pete tai email info@linnanpyoraverstas.fi


<< Takaisin
 
 
Linnan Pyöräverstas Oy - Viipurintie 4 - 13200 Hämeenlinna - 0405 351 624 - info@linnanpyoraverstas.fi
Sivusuunnittelu ja Grafiikka www.lyly.fi Oy - Sovellus Opiferum - WebMaster desk@lyly.fi